Inspiratie voor je lodgetent?

Veelzijdigheid troef! Droom alvast even weg …

EAT

Nodig je vrienden en familie uit voor een barbecue of een gezellig etentje bij kaarslicht. Nadien met zijn allen rond de vuurkorf op het terras. Wat filosoferen op warme zomernachten onder de fonkelende sterrenhemel. Goed voor onvergetelijke momenten!

Of waarom geen bar installeren en originele tuinfeestjes houden? Een cocktailparty met beachvibes in de zomer. Een griezelige halloweenavond rond het kampvuur met pompoensoep. Een après skiparty in Zwitserse bierstubestijl bij de houtkachel in de winter … Losgehen!

Of als de mannen in huis wat meer me-time nodig hebben, maak je er toch gewoon een mancave van. Inclusief pool- of kickertafel, homecinema, whiskeybar, … het kan allemaal!

POOL

Maak van je lodgetent een poolhouse waar je het jaar tot rust komt. Stel je voor: een jacuzzi op het terras, een sauna met kleedkamer in de tent, … en een frisse duik in je zwembad nadien. Jouw private wellnessparadijs! We laten het geheel prachtig passen bij je zwembad, woning en tuin.

RELAX

Na een drukke dag wil je soms even de stress ontvluchten. Wat mediteren. Een yogasessie doen. Of een goed boek lezen. Wel, daar leent de duurzame lodgetent zich perfect voor. Want het Wild at Home-gevoel doet wonderen. Je geniet van een zachte licht- en geluidsdemping en hebt hier het perfecte kader om volledig zen te worden.

SLEEP

Buiten slapen in onze tent is een echte meerwaarde voor je nachtrust. Je ligt hier in alle comfort mét extra zuurstof. Het zachte getik van de regendruppels op het zeildoek en de ruisende wind door de bomen doen je snel indommelen. Goed voor je eigen slaapkwaliteit of die van je gasten.

Extra Ruimte

Je wil meer woonruimte maar niet de ellende van verbouwingen?
Kies dan voor een Wild at Home-tent.
Je geeft de extra ruimte de invulling die je wenst …

Atelier

Creatieve duizendpoten, schrijvers, schilders, beeldhouwers, … dromen dikwijls van een eigen atelier. Dan is een lodgetent een geschenk uit de hemel.

WERK- OF STUDEERRUIMTE

Werken of studeren in alle rust? In je comfortabele bijgebouw sluit je je makkelijk af van alle prikkels. Ook handig als thuiswerken ‘het nieuwe normaal’ blijft/wordt.

SPEELKAMER

Een speelkamer voor je (klein)kinderen en hun kameraadjes. Een plek waar ze kunnen ravotten, tekenen, kleuren, … Ook leuk voor kinderfeestjes in safarithema!

Laat je inspireren …