Meer weten over ons?

Qualitytime

“Die lodgetent. Het was avontuur en comfort in één. Geweldig! Beslist iets om nog eens over te doen. En snel. En vaak. Of … zouden we er geen in onze eigen tuin zetten? Dan hebben we een buitenverblijf aan huis. Heerlijk voor de kinderen én onszelf. Qualitytime, het jaar rond.”

Ken je dat? Je ontdekt iets nieuws, iets fantastisch en krijgt het idee niet uit je hoofd. Wel, zo ging het voor ons met lodgetenten. We ontdekten een formule waar we zelf he-le-maal wild van waren. We besloten onze droom werkelijkheid te maken en Wild at Home op te starten. En nu geven we met plezier jouw droom vorm!

Qualityteam

Een plan mag nog zo goed zijn, het valt of staat met de uitvoering. Daarom richtten wij een team op met een mix van ervaren vakmensen. Een team dat focust op kwaliteit en het eindresultaat al van bij stap één voor ogen heeft. Jouw unieke lodgetent op maat verdient onze onverdeelde aandacht en expertise.

We werken samen met volgende professionals :

Qualitytent

Je lodge is built to last, gebouwd volgens de strengste kwaliteitseisen, stevig én duurzaam.

  • Stevige constructieReken op robuuste materialen zoals massieve balken van 12 cm en stevige houten balken voor een solide, veilige constructie. De gehele constructie bevestigen we met meerdere grondschroeven en palen in de grond.
  • De beste zeilenWe werken met speciale stoffen die eigenlijk gemaakt zijn voor zeilboten, met andere woorden: uitermate bestand tegen weer en wind! De draden van de stof zijn trouwens tot in de kern gekleurd. Daardoor verkleuren ze niet door uv-licht.
  • Hoogkwalitatief houtWe werken met verschillende FSC-gekeurde houtsoorten: larikshout, verschillende thermisch behandelde types en tropische houtsoorten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe alvast wat inspiratie op.