Ontdek de vele voordelen van een
Wild at Home-lodgetent

Dat onbeschrijfelijke Wild at Home-gevoel …

Je moét het eens beleven, dat Wild at Home-gevoel. Want het is werkelijk met niets te vergelijken … Voel je veilig en geborgen in de gezellige 4-seizoenentent met zachte, stevige stoffen rondom je. Ervaar het gevoel van vrijheid dankzij de frisse buitenlucht. De innerlijke rust overvalt je. Dit is genieten tot in de toppen van je tenen!

Lodgetent op maat mét terras

Glamping naar een hoger niveau tillen. Dat is de bedoeling. Je personaliseert je luxetent tot in detail. Denk maar aan:

  • De kleur van het bovenzeil en tentzeil
  • De houtsoort voor het frame en het terras
  • De vorm van je terras
  • Aanpassing aan jouw specifieke wensen: bij een zwembad, een buitenkeuken, een bar, een sauna, een grote boom, als aanvulling op een ander terras, …

Resultaat? Een uniek bijgebouw (zonder vergunning!) als een ware loungeruimte in je eigen tuin, helemaal volgens jouw wensen en noden.

Gemoedelijke guesthouse, hobbyruimte of qualitytime-lodgetent?

Vanzelfsprekend benut je de extra buitenruimte net zoals jij dat wil. Elke ochtend een yogasessie in je comfortabele cocon? Een plek om met het gezin een leuke staycation te beleven? Een knus onderonsje met vrienden bij een kampvuur (en meteen een originele logeerkamer)? Een origineel poolhouse?

Doe alvast wat inspiratie op verder op deze website. De uitvoering van je luxueuze, duurzame safaritent brengen wij in orde.

Voor elke leeftijd en fase

Welke leeftijd je gezinsleden ook hebben, een unieke, ingerichte lodgetent bij je thuis komt sowieso van pas. Het is een avontuur voor kleine kinderen. Een romantisch uitje voor een koppel. Een extra slaapkamer voor tijdelijke logees. Een rustpunt bij je woning. En verhuis je naar een andere plek? Dan neem je de safaritent toch gewoon mee!

Gegarandeerd comfortabel

Hoe dan ook kom je tot rust in de ingerichte safaritent, mentaal en fysiek. Kom het zelf al eens ervaren in onze showroom. Je geniet altijd van een degelijke verduistering, ook wanneer de zon laat ondergaat in de zomermaanden. De stoffen en het hout kiezen we hoogstpersoonlijk voor je uit en zijn dus van topkwaliteit.

Maar het kan nóg luxueuzer. Op jouw vraag voorzien we de lodgetent namelijk van elektriciteit en verwarming. Zo heb jij een perfect uitgerust bijgebouw zonder vergunning.

4-seizoenentent

Je glampingtent demonteren en stockeren als de zomer voorbij is? Nergens voor nodig. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en weerstaan alle weersomstandigheden. En met verwarming in de lodgetent, de ramen en deuren dicht, profiteer je van alle voordelen van je knusse lounge, zelfs in de winter.

Overdekt terras

We maken de lodgetent volledig op maat, dus de keuze is aan jou. Maar … als je het aan ons vraagt, raden we je aan ook voor het overdekte houten terras vóór de tent te kiezen. Hier zit je beschermd van felle zonnestralen in de zomer en uit de regen op een herfstige dag. De vorm, het type planken en de grootte bepaal je trouwens helemaal zelf.

Zorgeloos bestellen

Je plaatst een bestelling? Enkele weken later geniet je al van je unieke lodgetent. Het bouwproces van een lodge met houten frame verloopt namelijk veel sneller (en goedkoper) dan bij een stenen constructie. Bovendien heb je geen vergunning nodig, wat je ook al heel wat tijd en moeite bespaart.

Veilig en duurzaam

Het is voor ons niet meer dan logisch: we bouwen je lodge volgens de strengste kwaliteitseisen. Met robuuste materialen zoals massieve balken en stevige houten vloerplanken. Met zeilen die weer en wind doorstaan, beschermd tegen schimmelvorming en vocht. Gegarandeerd een solide en veilige constructie die je jaren en jaren plezier bezorgt.

Onze lodgetent

We bieden 7 modellen van Lodge Tenten aan. Van een binnentent oppervlakte van 9m² tot een zeer ruime tent van 30m².

Vraag vrijblijvend de verschillende prijslijst met de verschillende modellen. Er voldoet er zeker eentje aan al je behoeften.

Technische info over de materialen:

Tentzeil

Basistent gemaakt van Acryl i.c.m. PVC/Pol met uitgebreide keuze van kleuren
• Wanden uitvoering Acryl
• Dak gemaakt van PVC/Pol 630 GR/m² met uitgebreide keuze van kleuren
• Acryl brandvertragend geïmpregneerd met certificaat PVC/Pol brandklassen M2/B1

Terras

Houten ringstructuur van geïmpregneerd hout
• Gemonteerd op houten palen
• Vloer uitgevoerd met houtsoort naar keuze (bv Geïmpregneerd vuren, Larix, Afzelia, IPE, etc.)
• Dampscherm onder vloer onder het tent gedeelte

Tentstructuur

Geïmpregneerde palen van 12cm diameter
• Robuuste metalen verbindingen van gegalvaniseerd staal

Richtprijs vanaf :

Onze lodgetent is verkrijgbaar vanaf 4.485 euro excl. BTW

Genieten van je ingerichte lodgetent op maat?

Geen tijd te verliezen.

Neem vlug contact met ons op voor een bezoek aan de showroom en/of een vrijblijvende offerte.

We willen u graag informeren dat Wild At Home momenteel niet operationeel is. We werken hard om u een nog betere ervaring te bieden en we kijken ernaar uit om u binnenkort weer te verwelkomen.

Laat uw contactgegevens achter.

Uw gegevens zullen met de grootste zorg worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt om u op de hoogte te houden van onze heropening.